Ohjeita kurssin järjestajälle

Kari tulee pitämään perus- ja jatkokursseja talleille ympäri maan musiikkikeikkojen ohella.

Viikonloput ovat vaikeampia järjestää, mutta arki-illat järjestyvät helpommin. Iltakursseilla on koulutuksessa max 2 hevosta ja päiväkursseilla 2-3 hevosta. Molemmilla kursseilla vain yksi hevonen voi olla ns. lastausongelmainen, koska lastaus vaatii eniten aikaa. Iltakurssin kesto on 4-5  tuntia ja päiväkurssin 6 tuntia. Myös pelkän lastauskurssin järjestäminen on mahdollista erikseen sovittaessa.Kysy meiltä.

Jatkokurssilla osallistujat käsittelevät itse hevosiaan Karin ohjauksessa maastakäsin. Kysymyksessä on ryhmätunti, jolloin ryhmässä työskentelee 4-6  hevosta ohjaajineen riippuen maneesin koosta. Ryhmälle on hyvä varata 2 h /ryhmä. Jatkokursseille otetaan 2 ryhmää / päivä. Jatkokurssille on vaatimuksena, että osallistujat ovat seuranneet peruskurssin.

Valokuvaaminen ja videointi on sallittu.

Kurssipaikkana on aina maneesi . Jollei järjestäjällä ole maneesia, niin kannattaa kysyä yhteistyötä lähimmiltä maneesitalleilta. Kari tuo mukanaan ympyrätarhan, jollei kurssipaikalla ole, sekä äänentoiston. Hän tulee paikalle tuntia ennen, jolloin muutama apukäsi on tarpeen tarhan pystyttämisessä. Hänellä on myös mukanaan myytäviä mm. koulutusriimuja ja -köysiä sekä DVD:tä lastauksesta. Pankkikortti tai käteismaksu.

Kanttiini on hyvä tulonlähde järjestäjälle, koska tilaisuus kestää useamman tunnin. Järjestäjä vastaa katsojien lipunmyynnistä, sekä mainonnasta.  Kurssin minimiraja katsojille on 20 kpl ja 2 kpl käsiteltäviä hevosia.

Kun kurssipäivä on vahvistettu toimestamme, lähetämme sähköisen julisteen, jota järjestäjä voi halutessaan jakaa ja lähettää
lähitalleilleen ja sosiaaliseen mediaan. Julkaisemme myös omilla sivuillamme www.kvstable.fi kurssista ilmoituksen.
Järjestäjä vahvistaa viikkoa ennen meille katsojamäärän ja hevoset. Muista ottaa ainakin 1 varahevonen.

Kurssivaraukset ja tiedustelut päivystysnumerostamme  040-5957003  ma-ti klo 10-12.

Viimeisimmät kurssien ajankohdat näet täältä.