Ohjeita kurssin järjestajälle

Kari tulee pitämään hevosen Maastakäsittelykursseja talleille ympäri maan musiikkikeikkojen ohella ja aikataulun salliessa.

Viikonloput ovat vaikeampia järjestää, mutta arki-illat järjestyvät helpommin. Käsittelykursseilla on koulutuksessa max 2 hevosta. Käsittelykurssilla vain yksi hevonen voi olla ns. lastausongelmainen, koska lastaus vaatii eniten aikaa. Käsittelykurssin kesto on 4-5  tuntia. Kysy meiltä lisää.

Valokuvaaminen ja videointi on sallittu.

Kurssipaikkana on aina maneesi . Jollei järjestäjällä ole maneesia, niin kannattaa kysyä yhteistyötä lähimmiltä maneesitalleilta. Kari tuo mukanaan ympyrätarhan, jollei kurssipaikalla ole, sekä äänentoiston. Hän tulee paikalle tuntia ennen, jolloin muutama apukäsi on tarpeen tarhan pystyttämisessä. Hänellä on myös mukanaan myytävänä mm. koulutusriimuja ja -köysiä käteismaksulla.

Kanttiini on hyvä tulonlähde järjestäjälle, koska tilaisuus kestää useamman tunnin. Järjestäjä vastaa katsojien lipunmyynnistä, sekä mainonnasta.  Kurssin minimiraja katsojille on 50 kpl ja 2 kpl käsiteltäviä hevosia.

Kun kurssipäivä on vahvistettu toimestamme, lähetämme sähköisen kurssimainoksen, jota järjestäjä jakaa ja lähettää lähitalleille ja sosiaaliseen mediaan. Julkaisemme myös omilla sivuillamme www.kvstable.fi kurssista ilmoituksen sekä Facebookissa Kari Vepsän Hevosen käsittely ja koulutus.
Järjestäjä vahvistaa viikkoa ennen meille katsojamäärän ja hevoset. Muista ottaa ainakin yksi varahevonen.

Lisätiedot ja varaukset kursseista ma-ti klo 12-15 puh. 040-5957003