Ohjeita kurssin järjestajälle

Kari tulee pitämään hevosen käsittelykursseja talleille ympäri maan musiikkikeikkojen ohella.

Viikonloput ovat vaikeampia järjestää, mutta arki-illat järjestyvät helpommin. Käsittelykursseilla on koulutuksessa max 2 hevosta sekä lastauskursseilla 2 hevosta. Käsittelykurssilla vain yksi hevonen voi olla ns. lastausongelmainen, koska lastaus vaatii eniten aikaa. Käsittelykurssin kesto on 4-5  tuntia.. Myös pelkän lastauskurssin järjestäminen on mahdollista erikseen sovittaessa. Kysy meiltä.

Valokuvaaminen ja videointi on sallittu.

Kurssipaikkana on aina maneesi . Jollei järjestäjällä ole maneesia, niin kannattaa kysyä yhteistyötä lähimmiltä maneesitalleilta. Kari tuo mukanaan ympyrätarhan, jollei kurssipaikalla ole, sekä äänentoiston. Hän tulee paikalle tuntia ennen, jolloin muutama apukäsi on tarpeen tarhan pystyttämisessä. Hänellä on myös mukanaan myytäviä mm. koulutusriimuja ja -köysiä.. Pankkikortti tai käteismaksu.

Kanttiini on hyvä tulonlähde järjestäjälle, koska tilaisuus kestää useamman tunnin. Järjestäjä vastaa katsojien lipunmyynnistä, sekä mainonnasta.  Kurssin minimiraja katsojille on 50 kpl ja 2 kpl käsiteltäviä hevosia.

Kun kurssipäivä on vahvistettu toimestamme, lähetämme sähköisen julisteen, jota järjestäjä voi halutessaan jakaa ja lähettää
lähitalleilleen ja sosiaaliseen mediaan. Julkaisemme myös omilla sivuillamme www.kvstable.fi kurssista ilmoituksen.
Järjestäjä vahvistaa viikkoa ennen meille katsojamäärän ja hevoset. Muista ottaa ainakin 1 varahevonen.

Lisätiedot ja varaukset kursseista ma-ti klo 12-15 puh. 040-5957003