Vuosi loppui…uusi alkoi.

10961698_10153091306364310_1708009553_nVuosi 2014 loppui surullisissa tunnelmissa. Menetimme tallimme ykköshevosen vasta viisi vuotiaan Frozen Spookin. Aivan valtava järkytys Sirille ja myös meille muille. Mutta kuten kaikki tiedämme, kaikki eivät voita taistelua syöpää vastaan –
Frozen hävisi.

Elämän on jatkuttava, muutaman viikon kuluttua jo Brownie saapui USA:sta. Brownie on kokenut kisaponi 🙂 allround-puolella, nyt pitäisi sitten alkaa opettelemaan taas alusta kaikki äänenpainot ja jalkojen komennot. Ja huomenna sitten Mersun keula kohti Vuosaarta ja pikareissu Saksaan. Neljä uutta reining quarteria ovat jo saapuneet Italiasta Belgiaan tänään ja jatkavat huomen iltana Travemunden kupeeseen odottamaan Karia ja Siriä.

Saapuvat sitten uusien omistajiensa iloksi torstai aamuna Vuosaareen. Kaksi boxia odottaa valmiina. 🙂
Niin ja luntakin on ihan riittävästi… Hyvää alkunutta vuotta kaikille ja pian on Ystävänpäivä. Rapsutelkaa hevosystäviänne!