Kesällä kaikki on toisin

Taas on kesä edennyt jo pitkälle, nyt on heinäkuun ensimmäinen viikkokin mennyt. Mutta on kuitenkin lämmintä, päivät on pitkiä ja illat valoisia, ei tarvii toppatakkia ja kalsareita, hevosetkaan ei tarvii toppaloimia, maa ei ole jäässä eikä ole liukasta, siis kaikki on toisin. Mitä nyt vettä satelee, sehän on vaan raikastavaa, siis kun ei ole kuitenkaan lunta.
Kaikenlaista on tapahtunut hevosrintamalla. Karin Custi loukkaantui viime marraskuun valmennuksessa ja on pitkällä tauolla, aika näyttää onko Custista enää kisahommiin. Kovasti toivoisimme, että Custi pääsisi vielä Veronan kanssa radoille. Peukut pystyyn.
Tämän seurauksena joukkoomme on yhtäkkiä tullut 3 uutta perheenjäsentä. Jo vuosi sitten hankimme varsan kasvamaan, joka on nyt ratsutettavana Belgiassa. Topgun 43 on 2v. quarterori, joka kyllä näyttää aika hyvälle juuri nyt… katsotaan.. (Sail On Top Whizard – Colonel Smoking Gun aka GUNNER ) . Custille tarvittiin varamies, joten kolmisen viikkoa sitten saapui KV:lle 8v. ori GK Puro Pepp aka Merlin. Mahtava herrasmies , vaikka kyllä ääntä löytyy.
Siri on jo ehtinyt keväällä kisaamaan uudella 4v. tammallaan HR Just Another Cash. Kesäkuussa Belgiassa Siri voitti tammallaan NRHA Snaffle Bit luokan. Zaija on edelleen Fonckeilla Belgiassa syksyn Futuriteihin saakka.
Muuten valmennukset pyörii ja KV-Appletree Show on jo melkein nurkan takana. Toivottavasti saisimme paljon kisaajia,koska olemme lisänneet kisoihin mm.paint-luokat ja Freestyle Reiningin pitkästä aikaa !

Vielä on kesää jäljellä !

Maija