Syyspäiväntasaus ihan kohta

img_0745Kohta alkaa päivä lyhenemään oikein kunnolla. Kesä meni ja kauden päätavoite oli Quartereiden EM-kisat Kreuthissa Saksassa elokuun alussa. Hieno oli reissu taas jälleen kerran. Kari ja Custi menivät reiningin open finaaliin ! Mutta finaalissa tuli virhe ja Custi tulkitsi peruutuksen rollbackiksi ja kääntyi. No nollahan siitä tuli. Harmi, ratsukko oli hyvässä kunnossa. Saatiin me balsamia haavoille, kun Brownie ja Maija voitti Select pleasuren goroundin ,lupasi hyvää finaaliin. Finaalissa sitten kultaa tarjottiin , mutta siirtymä ex-jogista meni pitkäksi ja kostautui laukannostossa….sepä siitä mutta historiallinen pronssi tuli. Niin ja sai se Brownie halterissa muuten hopeaa. Hieno poika Brownie !
Siri oli samaan aikaan Reiningin MM-kisoissa Sveitsissä. Sambucan kavio-ongelma uusitui ja se oli siinä, ei voi ontuvalla hepalla mennä vetcheckiin ! Hirvittävä pettymys Sirille !
Vielä olisi yhdet kisat lokakuussa KV:lla, perinteinen OctoberFest, sitten alkaa jo talven odottelu ja lepokausi heppasille.
Mukavaa syksyä.