Uusi Vuosi uusin kujein

img_0005Hyvää ja Tuloksellista alkanutta vuotta kaikille. Lunta sitten alkoi tulemaan , vaikka en lumen ystävä olekaan niin pakko myöntää, että valoisampaa on. Hevoset ovat lepokaudella niinkuin aina meillä tähän aikaan vuodesta. Hampaita hoidetaan, osteopatiaa, iilimatohoitoja jne. selästä käsin venyttelyä ja eteenpäin ratsastusta..siinäpä sitä. Ratsastuskerrat on ihan minimissä näin keskitalvella, varsinaisia kisatreenejä ei ole.

KV:n rivit myös vahvistuvat, pian saapuu Sirille toinen kisaheppa Sailin. Pitkä matka Italiasta on alkanut eilen. 😀
Niin ja muutamia valmennuksia alkaa ensi kuulla ja sitten käännytäänkin jo kohti kevättä ja aurinkoa. Juhlimme tänä vuonna yhdessä SQHY:n juhlavuotta 20 v. ! Odotettavissa hieno Appletree Show heinäkuussa.  Toukokuussa taas noviisivalmennus ja kilpailu heti helatorstaina. Paljon on kivaa tulossa, pysykää kuulolla.
-Maija