Kevättä ilmassa

13162228_10154254188503489_1223500339_n

Linnut laulaa ja aamut on jo niin valoisia. Edelleen mennään säästöliekillä , pikkuhiljaa on alettu treenejä lisätä. Huhtikuun lopussa on jo Markin perinteinen vappuvalmennus ja mukavaa kun klinikka on täynnä. Ollaan aika onnellisessa asemassa, kun hänen tasoinen valmentaja saadaan aina uudelleen takaisin 🙂 Tänä vuonna onkin 3 valmennusta ! Kari ja Custi palkittiin NRHA-Finlandin palkintogaalassa kaikissa Open luokissa , hienoa ! Sailin on kotiutunut Suomeen ja Siri on aloittanut myös treenamisen. Brownien AQHA showrecord ilahdutti todella menneeltä vuodelta ja vielä 48. sija koko maailman Halter rankingissa. Soooo happy <3 Kiitos kaikille vielä , jotka olitte mukana ja apuna viime vuonna meidän matkalla. Mutta näillä taas jaksaa kesää ja uutta kisakautta odotella. Rapsuttakaa heppasianne ! <3